Direktor škole: Akteri tuče do sada nisu pravili ispade

Izvor: Blic, 02.Okt.2013, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor škole: Akteri tuče do sada nisu pravili ispade

Direktor Ekonomsko-trgovinske škole u Novom Pazaru Suad Ljajić izjavio je danas da su u incidentu u kome su ranjena četiri učenika učestvovali i đaci iz njegove škole, kao i da je iznenađen jer je reč o deci koja ranije nisu imala sličnih ispada.

Sukob maloletnika izbio je juče u blizini Ekonomsko-trgovinske škole posle završetka nastave, a napadač je posle kraće svađe izvadio nož i ubo četiri učenika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Napadače se danas predao policiji.

- Učenici naše škole do sada nisu pravili prestupe i mi smo prilično iznenađeni ovim događajem. Očekujemo zvaničan izveštaj policije kako bismo imali više informacija šta se dogodilo - rekao je Ljajić na konferenciji za novinare.

Mladić, koji je nožem ranio četvoricu učenika Ekonomsko-trgovinske škole u Novom Pazaru, danas će se pojaviti pred istažnim sudijom za maloletnike, saznaje Radio Sto plus u policiji.

- Osumnjičeni se posle incidenta javio policiji, ali je u konsultaciji sa njegovim advokatom dogovoreno da postupak istrage počne danas uz prisustvo advokata - rečeno je tom radiju u policiji.

Svi povređeni, od kojih jedan teže, zbrinuti su u novopazarskoj bolnici i nisu životno ugroženi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Direktor škole u Novom Pazaru: Akteri tuče do sada nisu pravili ispade

Izvor: Blic, 02.Okt.2013

Direktor Ekonomsko-trgovinske škole u Novom Pazaru Suad Ljajić izjavio je danas da su u incidentu u kome su ranjena četiri učenika učestvovali i đaci iz njegove škole, kao i da je iznenađen jer je reč o deci koja ranije nisu imala sličnih ispada. ..Sukob maloletnika izbio je juče u blizini...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.