Dimna bomba eksplodirala na času  

Izvor: juGmedia, 15.Dec.2017, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimna bomba eksplodirala na času  

Jučerašnji incident u kome su dvojica srenjoškolaca upala u gimnaziju „9. maj“ i pretukla vršnjaka, nije jedini incident koji se u protekla dva dana dogodio u niškim školama, objavila je danas niška TV Zona plus.

„Incident manjih razmera dogodio se u Gradjevinskoj školi ‘Neimar’. Tokom nastave eksplodirala je dimna bomba i škola se napunila >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dimom“, prenela je ta televizija.

Načelnik Školske uprave u Nišu Dragan Gejo apelovao je posredstvom tog medija na direktore škola i roditelje da „povedu računa“ o pirotehničkim sredstvima, naročito pred Novu godinu i Božić.

„Propisane su drakonske kazne za korišćenje pirotehnike. Roditelji bi mogli da odgovaraju zbog nepromišljenih postupaka svoje dece“, izjavio je Gejo za TV Zonu plus.

On je kazao da grad, država, školska uprava, direktori škola i roditelji moraju još mnogo toga da urade po pitanju bezbednosti učenika.

B.Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.