Devojka povređena u autobusu na Čukarici

Izvor: BKTV News, 21.Sep.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka povređena u autobusu na Čukarici

U autobusu koji saobraća na liniji Beograd–Lazarevac, na gradskoj opštini Čukarica, došlo je do incidenta u kojem je povređena devojka koja je ubrzo prevezena u bolnicu, rečeno je "Tanjugu" u MUP-u.

Kako Tanjug saznaje, incident se dogodio sinoć oko 21.05, a istraga o događaju je u toku.

Blic piše da se radi o 22-godišnjoj devojci koja je napadnuta nožem na liniji 581, a da je napadač nepoznat.

Prema nezvaničnim informacijama ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << lista, devojka je nakon napada prevezena na grudnu hirurgiju Kliničkog centara Srbije gde je reanimirana, a tokom incidenta su s njom u autobusu bili njen dečko i drugarica, ali niko od njih nije video napadača.

"Skinut je snimak sa kamera iz unutrašnjosti autobusa i pokušavamo da utvrdimo kako se napad desio. Jedino što znamo jeste da je dečko povređene zamolio vozača da stane jer njegovoj devojci nije dobro, nakon čega su izašli iz autobusa", rečeno je u preduzeću "Lasta" u čijem vozilu se desio napad.

Prema pisanju pojedinih medija, devojku je napala ženska osoba, ali za ovu tvrdnju nema nikakvih zvaničnih potvrda.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.