Dečak (12) završio u bolnici: Mučki ga je PRETUKAO vlasnik igraonice, udarao mu glavu u zid?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak (12) završio u bolnici: Mučki ga je PRETUKAO vlasnik igraonice, udarao mu glavu u zid?!

Do incidenta je došlo u sredu oko 19 časova

Tatjana Grujić tvrdi da je dvanaestogodišnjeg M. Đ. dok je sa drugarima igrao video-igrice tukao V. D. Dečak se nalazi na odeljenju hirurgije, gde je primao infuziju.

Pročitajte i:

VLASNIK igraonice pretukao je mog dvanaestogodišnjeg sina M. Đ. dok je sa drugarima igrao video-igrice - tvrdi dečakova majka Tatjana Grujić iz Vranja. Sa druge strane, V.D. kaže da su se dečaci međusobno potukli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da ih je on samo razdvajao.

Prema rečima Tatjane Grujić, do incidenta je došlo u sredu oko 19 časova.

- U jednom trenutku došlo je do svađe među decom. To se često dešava, oni se potuku i na kraju opet pomire. Na snimcima sa bezbednosnih kamera, koje sam gledala, usred svađe prilazi muškarac, hvata moje dete i udara glavom o zid četiri do pet puta - opisuje majka i dodaje da se dečak trenutno nalazi na odeljenju hirurgije, gde je primao infuziju čitavu noć.

Vlasnik igraonice odlučno demantuje da je pretukao dete.

- Imam snimak na kome se jasno vidi šta se desilo. Deca su se međusobno potukla, a to što majka dečaka tvrdi nema veze sa realnošću. Izričito negiram da sam dete udario, samo sam ih razdvojio. Nikada ne bih dete udario - tvrdi V. D.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.