Deca napala Rašu Popova. Nije im dao dovoljno novca!

Izvor: Prva.rs, 18.Nov.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca napala Rašu Popova. Nije im dao dovoljno novca!

Braća I. N. (10) i J. N. (11), imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa, a jedan starac je umro ranije ove godine nakon što su ga pretukli.

Popovu su deca prišla da mu traže novac, i nakon što nisu bili zadovoljni sa novcem koji im je dao, oni su ga napali.

Incident se desio pre 20 dana.

Dva dečaka su od ranije poznata policiji, pošto su jednog starca u Deligradskoj ulici pretukli >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i opljačkali, posle čega je nesrećni čovek preminuo.

Raša Popov je srpski književnik, dugogodišnji televizijski novinar, novinar-saradnik „Mokrinskih novina", zvezda dečije televizijske emisija „Fore i fazoni".
Izvor: Blic

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deca nasilnici napali Rašu Popova

Izvor: Politika, 18.Nov.2014

Maloletni I. N. (10) i J. N. (11) koji su letos pretukli čoveka na smrt pokušali da opljačkaju poznatog književnika i zvezdu dečije serije „Fazoni i fore”..Raša Popov, (81) srpski književnik, dugogodišnji novinar, glavni lik serijala „Fazoni i fore” i čovek koji je gotovo ceo svoj život...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.