Dan nakon incidenta Tepić održala novu konferenciju ispred Telekoma

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Avg.2020, 14:55

Dan nakon incidenta Tepić održala novu konferenciju ispred Telekoma

Potpredsednica opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić održala je u četvrtak konferenciju za medije ispred sedišta "Telekoma Srbija" u Beogradu, dan nakon incidenta u kome ju je izvršni direktor za ljudske resurse te kompanije, Draško Marković, sprečio da se sa tog mesta obrati medijima. Tepić je rekla da su snimci tog incidenta „sasvim dovoljni da tužilac reaguje po službenoj dužnosti zbog ugrožavanja slobode govora i izražavanja“. SSP: Direktor Telekoma...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tepić: Dirnula sam u najveću SNS kasu u zemlji

Izvor: Danas, 14.Avg.2020, 07:16

Ni dan nakon incidenta ispred Telekoma Srbije, kada je izvršni direktor za ljudske resurse u ovoj firmi Draško Marković fizički sprečio potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić da održi konferenciju za novinare nema reakcije državnih organa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.