DRŽAO MAJKU I ĆERKU ZA TAOCE! Policija likvidirala bivšeg osuđenika, snimak zaprepepastio sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 09:45

DRŽAO MAJKU I ĆERKU ZA TAOCE! Policija likvidirala bivšeg osuđenika, snimak zaprepepastio sve (VIDEO)

Slučaj šokirao javnost.

U četvrtak u jednoj radnji u Majami Biču, dogodio se šokantan incident u kojem je Darijen Jang (29) opljačkao prodavnicu i držao majku i njenu ćerku kao taoce. Prema izveštajima, Jang je uhvaćen kako krade donji veš, a nakon toga je oteo ove dve žrtve.

Na snimku koji je procurio u javnost, vidi se trenutak kada je Jang držao jednu od žrtava za vrat iza pulta, dok je njena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerka stajala pored nje s rukama sklopljenim u molitvi. Svedoci su izjavili da je Jang uporno pretio da će ubiti ženu, uzvikujući "ubiću je, ubiću je, nemojte me terati da je povredim".

Policija je stigla na mesto događaja i pokušala pregovarati s Jangom da pusti taoce. Na snimku se može videti kako jedan policajac pokušava da razgovara s njim, ali Jang očigledno nije bio spreman da popusti. U jednom trenutku, Jang je pustio ženu i uhvatio njenu ćerku kao talca.

Kako bi spasio žrtve od dalje opasnosti, policajac je, nažalost, bio primoran da puca u Janga, koji je potom prevezen u obližnju bolnicu u kritičnom stanju. Nažalost, preminuo je nekoliko sati kasnije.

Majka i ćerka su srećom spašene u ovom nemilom događaju i nisu zadobile ozbiljne povrede. Naknadno je potvrđeno da je Jang bio odbegli osuđenik iz države Nju Hempšir, gde je pobegao 21. jula, samo nedelju dana pre nego što je izvršio ovaj tragičan čin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.