DRAMATIČAN INCIDENT U BEČU: Srbin uhapšen nakon pretnji bivšoj devojci - EVO kako je pokušao da pobegne policiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 00:44

DRAMATIČAN INCIDENT U BEČU: Srbin uhapšen nakon pretnji bivšoj devojci - EVO kako je pokušao da pobegne policiji!

Osumnjičeni je najpre svojoj majci poslao video poruku, kojom ju je obavestio da planira da "digne u vazduh" stan nekadašnje partnerke.

Državljanin Srbije (40) uhapšen je u sredu nešto posle 16 časova u Beču zbog sumnje da je pretio da će razneti bombom stan koji je u vlasništvu njegove bivše devojke.

Kako prenose mediji, osumnjičeni je najpre svojoj majci poslao video poruku, kojom ju je obavestio da planira da "digne u vazduh" stan nekadašnje partnerke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Policija je brzo došla ispred zgrade i blokirala deo tog kvarta kad su osumnjičenog primetili kako skače sa prvog sprata zgrade i uspeli da ga zaustave i uhapse.

Lokalni mediji pišu da je on na saslušanju pred policijom rekao da nije mislio ozbiljno da naudi svojoj devojci.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.