DRAMA U VRTIĆU NA SENJAKU, BUKNUO POŽAR! Jedna osoba prevezena u Urgentni Centar

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 16:51

DRAMA U VRTIĆU NA SENJAKU, BUKNUO POŽAR! Jedna osoba prevezena u Urgentni Centar

Prema saznanjima zapalio se aspirator

U vrtiću u Ulici Andre Nikolića na Senjaku u Beogradu, danas se dogodio manji požar u 12.20 časova nakon čega su intervenisali vatrogasci, a jedna osoba je prevezena u Urgentni centar, piše Informer.rs.

Prema saznanjima zapalio se aspirator.

Na mestu incidenta je i policija koja bi trebalo da utvrdi sve detalje i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okolnosti ovog incidenta.

- Pre dolaska vatrogasaca, jedna osoba je prevezena na ukazivanje lekarske pomoći pošto se nagutala dima. U međuvremenu, požar je lokalizovan i trenutno se vrši takozvano odimljavanje objekta. Takođe, isključen je dovod gasa i struje - navodi izvor Informera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.