DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Izboden muškarac

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 09:00

DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Izboden muškarac

Prevezen je na Institut za ortopediju Banjica.

Jedan muškarac noćas je uboden nožem u Makedonskoj ulici u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Incident se dogodio 20 minuta posle ponoći u Makedonskoj ulici ispred broja 5, a povređeni 37. godišnji muškarac prevezen je na Institut za ortopediju Banjica.

U Beogradu se tokom noći nije dogodila nijedna saobraćajna nesreća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Hitnu medicinsku pomoć su najviše tražili pacijenti sa povišenom temperaturom, a kako navode iz te službe, ne jenjava ni transport kovid pacijenata do bolnice.

Do 06.00 časova ujutru, ekipe Hitne pomoći su obavile 104 intervencije, od toga 10 na javnom mestu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Udes na starom obrenovačkom putu, povređen muškarac

Izvor: RTS, 12.Feb.2022, 08:02

Jedan muškarac je teško povređen u nesreći koja se dogodila na starom obrenovačkom putu, rekao je za RTS Aleksandar Čukanović iz Hitne pomoći. . Povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar.  .Ekipe Hitne medicinske pomoći imale su noćas 127 intervencija..Doktor...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.