DRAMA NA ZVEZDARI: Vatrogasci došli da spasavaju dete zaglavljeno u oknu - u pokušaju da pomogne otac uskočio u lift!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 20:11

DRAMA NA ZVEZDARI: Vatrogasci došli da spasavaju dete zaglavljeno u oknu - u pokušaju da pomogne otac uskočio u lift!

Prema njegovim rečima vatrogasci su brzom intervencijom prvo izvukli priklještenog muškarca, da bi nakon toga izvukli i uplašeno dete.

Ekipa vatrogasaca spasila je danas dete koje je upalo u okno od lifta zgrade u Ulici vojvode Šupljikca na Zvezdari.

Kako se nezvanično saznaje Vatrogasno-spasilačka služba dobila je oko 17 sati dojavu da je dete upalo u okno od lifta i da je potrebna pomoć i njegovo izvlačenje.

- Dolaskom na mesto incidenta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatekli smo nesvakidašnju scenu. Preplašeno dete dozivalo nas je u pomoć dok se otac deteta, prilikom pokušaja da ga izvuče i sam zaglavio. U pitanju je bio lift za automobile ispod koga su se oboje zaglavili - navode.

- Ekipa Hitne pomoći koja je u međuvremenu stigla na mesto incidenta ukazala je pomoć ocu i njegovom detetu - navodi se.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otac i dete se zaglavili ispod platforme lifta za automobil na Zvezdari

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2023

U Ulici vojvode Šupljikca na Zvezdari dogodio se incident nakon što se otac zaglavio prilikom izvlačenja deteta ispod platforme lifta za automobil.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.