DRAMA, DIVLJAČKO PONAŠANJE: Podrška Filipa Cara vikala po Šimanovcima - digli frku zbog snimka Zvezdana i Aleks!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 05:05

DRAMA, DIVLJAČKO PONAŠANJE: Podrška Filipa Cara vikala po Šimanovcima - digli frku zbog snimka Zvezdana i Aleks!

Sve se otrglo kontroli...

Tokom superfinalne večeri, iako je sve izgledalo da je pod kontrolom, desio se incident kada je podrška Filipa Cara napala novinarske ekipe i zabranila mu da daje intervju za iste.

Sve je nastalo u momentu kada je istina isplivala na videlo.

Otac Filipa Cara je napravio pravi haos u Šimanovcima kada su mu novinari pokazali snimak Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz izolacije.

On je počeo nekontrolisano da se dere i užurbano kreće, u nameri da izbegne pripadnike sedme sile i svog sina odvrati od namere da se medijima obrati.

Scebna je bila prilično napeta, ali obezbeđenje je sve držalo pod kontrolom, osim bezobraznog stava i ophođenja prema novinarima i novinarkama.

Detaljnije pogledajte i poslušajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.