DIŽI TU RAMPU, MAJMUNE Trudnica ŽESTOKO napala čuvara bolnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 22:05

"DIŽI TU RAMPU, MAJMUNE" Trudnica ŽESTOKO napala čuvara bolnice

Platila je kaznu 50 evra.

Trudnica Karla (33) izazvala je incident u bolnici u koju je došla na vađenje krvi.

Policija ju je morala privesti, a sutkinja ju je osudila zbog remećenja javnog reda i mira. Prema presudi, sve se dogodilo u Zagrebu, u krugu bolnice Petrova 3, Zavod za transfuzijsku medicinu.

Narušavala je javni red i mir tako što je vikala i galamila na čuvara parkirališta rečima: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Šta koji ku*ac glumiš idiote jedan, diži tu rampu", a nakon čega je ostavila vozilo i otišla da izvadi krv, navodi se u presudi.

Karla, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, sve negira.

- Došla sam do rampe i zamolila portira da me pusti, ali nije hteo. Kad je podigao rampu kako bi jedan automobil izašao, ja sam pritisla gas i ušla. Zadržala sam se 7 minuta i kad sam se vratila, tamo su već bili policajci - rekla je Karla.

Sa druge strane, portir tvrdi da ga je vređala čim je došla. Rekla mu je "digni, idiote, rampu", a kad ju je pitao da li je dobrovoljni davalac krvi, odbrusila mu je "šta te boli ku*ac", tvrdi on.

- Nakon toga je jedan automobil trebalo da izađe, pa sam digao rampu, a ona je to iskoristila i ušla. Kasnije se vraćala prema rampi, stala i rekla: "Diži tu rampu majmune, koji ku*ac glumiš, idiote jedan, idi u pi*ku materinu, puši ku*ac".

- Izgovorila je i još niz drugih prostota. Tamo su bili policajci koji su je pokušali smiriti, međutim ni oni u tume nisu uspeli - ispričao je portir na sudu.

Sutkinja je trudnicu proglasila krivom i osudila je na 50 evra kazne zbog remećenja javnog reda i mira, ali je presuda nevažeća.

Srbija Danas/Danica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.