DEVOJČICA (14) BRUTALNO UBILA SESTRU SA INVALIDITETOM: Zarila joj nož u vrat pa istrčala ispred kuće - policija zatekla užasnu scenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 08:43

DEVOJČICA (14) BRUTALNO UBILA SESTRU SA INVALIDITETOM: Zarila joj nož u vrat pa istrčala ispred kuće - policija zatekla užasnu scenu

Roditelji u vreme incidenta bili u svojoj sobi

Četrnaestogodišnja devojčica optužena je za ubistvo starije sestre, koja je bila vezana za invalidska kolica, u porodičnoj kući u Pensilvaniji, dok su njihovi roditelji spavali.

Kler Miler nožem je ubila devetnaestogodišnju Helen u ranim jutarnjim satima u ponedeljak, navode iz policije.

Kler je zatim nazvala policiju nešto posle 1 sat ujutro, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno rekavši da je ubila sestru.

14-year-old charged with killing sister in Lancaster County early this morning. Claire Miller is being transported to Lancaster County Prison after being arraigned.https://t.co/3hPBuzHI4d pic.twitter.com/EsX2f8Pz42

— Harri Leigh (@Harri_Leigh) February 22, 2021

Iz policije kažu da je devojka bila vrlo histerična kad ih je nazvala, prenosi Dejli Mejl.

Policijski službenici zatekli su Kler u dvorištu porodične kuće u Menhejm Taunšipu, dok je u snegu pokušavala da ukloni tragove krvi sa svog tela.

Odvela ih je do spavaće sobe i pokazala Helenino beživotno telo. Preko njenog lica postavila je jastuk, a nož je bio zaboden u njen vrat.

Iz policije su rekli da se vodi detaljna istraga i da se još uvek ne zna šta je moglo da dovede do ovog tragičnog incidenta.

Kler će se prvi put naći pred sudom u petak. Protiv nje se vodi krivični postupak kao protiv punoletne osobe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.