DEČAK NASMRT IZBODEN NA ŽURKI: Šok je usledio kada je policija počela da hapsi zbog ubistva: U pitanju je 11 TINEJDŽERA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 18:43

DEČAK NASMRT IZBODEN NA ŽURKI: Šok je usledio kada je policija počela da hapsi zbog ubistva: U pitanju je 11 TINEJDŽERA!

Autopsijom će biti utvrđen uzrok smrti dečaka.

Jedanaest tinejdžera uhapšeno je zbog sumnje da su počinili ubistvo, nakon što je 16-godišnji dečak izboden nasmrt na žurki u Somersetu.

Hitna pomoć i policija pozvane su na adresu u gradu Batu nešto iza 23.00 uveče po lokalnom vremenu u subotu. Inicijalno je u autobusu uhapšeno šest dečaka i dve devojčice, starosti između 15-17 godina, pola sata nakon što je prijavljen incident, rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policija.

Još troje tinejdžera je uhapšeno u nedelju, preneo je BBC.

Eleven teenagers have been arrested after the fatal stabbing of a 16-year-old boy at a party in Bath.https://t.co/GpQnB7sEKu

— BBC Radio Somerset (@bbcsomerset) June 12, 2023

Policija Ejvona i Somerseta rekla je da su svi tinejdžeri, uključujući osmoro uhapšenih u autobusu koji je putovao na liniji u predgrađu Lensdaun, ostaju u pritvoru. I 35-godišnja žena je izbodena, ali je ona puštena iz bolnice nakon zbrinjavanja, rekla je policija.

Prisutni su pokušali da pomognu preminulom dečaku, ali je on umro na licu mesta pre nego što je stigla hitna pomoć. Policija je apelovala na svedoke da im se jave.

- Identifikovali smo niz svedoka i uzećemo zvanične izjave od njih… Zajednica može da očekuje da vidi značajno prisustvo policije u području u sledećih nekoliko dana dok službenici sprovode niz mera, uključujući forenzičko ispitivanje, pregled nadzornih kamera i ispitivanje po kućama – rekao je glavni inspektor Ronald Lungu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.