DEČAK (3) GREŠKOM UBIO SESTRICU (1)! Porodica zavijena u crno, policija na licu mesta zatekla stravičan prizor

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 19:01

DEČAK (3) GREŠKOM UBIO SESTRICU (1)! Porodica zavijena u crno, policija na licu mesta zatekla stravičan prizor

Trogodišnje dete slučajno je pucalo iz pištolja i usmrtilo svoju 1-godišnju sestru u tragičnom incidentu u ponedeljak u Kaliforniji, nakon što je došlo do neobezbeđenog oružja.

Kancelarija šerifa okruga San Dijego rekla je da su zamenici došli na dojavu o pucnjavi u kući u Folbruku u ponedeljak ujutro. Jednogodišnja devojčica pretrpela je povredu glave i prebačena je u lokalnu bolnicu gde je proglašena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrtvom u 8.30 ujutro. Ime deteta nije objavljeno zbog "poštovanja prema porodici i činjenice da je u pitanju maloletna osoba", navele su vlasti.

U toku je istraga slučaja da se ustanove sve okolnosti bebine smrti.

- Nema osumnjičenih ni pretnje po zajednicu - navela je kancelarija šerifa u saopštenju.

Mrtvozornik će nakon autopsije ustanoviti uzrok i način smrti. Portparol šerifove kancelarije rekao je u utorak da će objaviti više informacija nakon toga.

“ABC7” navodi da je ove godine u SAD, do sada bio najmanje 221 slučaj nenamerne pucnjave od strane dece. To je za posledicu imalo 78 stradalih i 151 ranjenih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.