DEČAK (11) SKOČIO SA PROZORA U ŠKOLI! Jeziva scena, odmah stigla policija, nastavnici u šoku, otkriven važan detalj

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2023, 20:06

DEČAK (11) SKOČIO SA PROZORA U ŠKOLI! Jeziva scena, odmah stigla policija, nastavnici u šoku, otkriven važan detalj

U toku je policijska istraga

Dečak (11) iz Bukurešta teško je povređen nakon što se tokom odmora bacio sa prozora škole.

Incident se dogodio prošle nedelje, mališan je hitno prevezen u bolnicu, a kako je saopšteno, slomljeno mu je rame i ima brojne povrede grudnog koša, ali je njegovo stanje stabilno.

Psiholog će razgovarati sa dečakom i roditeljima, a u ovom trenutku se veruje da je dečak skočio zbog preobimnog gradiva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Njegovi nastavnici su potpuno šokirani. Ističu da je u pitanju odličan đak, vukovac, koji je ekstrovertan, i kod kojeg nikad nisu primetili znake tuge ili depresije. Direktorka škole kaže da je razred u koji je dečak išao odličan i da su svi veoma povezani jer se većina mališana zna još iz vrtićkih dana.

S druge strane, izvor iz istrage navodi da se mališan nedavno žalio drugovima na školu i obimno gradivo, zbog čega se sumnja da je upravo to razlog zašto je pokušao da se ubije. Dete je navodno bilo preopterećeno učenjem i nastavnim obavezama.

Policija je pokrenula krivičnu istragu zbog nanošenja telesnih povreda i nesavesnost u službi jer im nije jasno kako je dete koje bi, teoretski, trebalo da bude praćeno i zaštićeno u školi, uspelo da se popne na prozor i skoči.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.