Čuvajte svoje srce i novac: Ljubavne prevare na internetu udvostručene od početka pandemije

Izvor: Informacija.rs, 03.Feb.2023, 11:31

Čuvajte svoje srce i novac: Ljubavne prevare na internetu udvostručene od početka pandemije

Britanska bankarska grupa TSB pozvala je društvene mreže i aplikacije za upoznavanje da bolje zaštite svoje korisnike od lažnih profila zbog alarmantnog porasta ljubavnih prevara. Analizirajući podatke od decembra 2020. do januara 2022., TSB je utvrdila da su se ljubavne prevare skoro udvostručile u poređenju sa nivoom pre pandemije, sa rekordnim povećanjem gubitaka od 91% - u proseku 6.100 funti po incidentu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Broj ljubavnih prevara na internetu je udvostručen od početka pandemije

Izvor: B92, 03.Feb.2023

Britanska bankarska grupa TSB pozvala je društvene mreže i aplikacije za upoznavanje da bolje zaštite svoje korisnike od lažnih profila zbog alarmantnog porasta ljubavnih prevara.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.