Čuvajte se, Fenati se vraća na staze! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvajte se, Fenati se vraća na staze! (video)

Italijanski motociklista Romano Fenati vratiće se takmičenju pošto mu je istekla suspenzija zbog toga što je rivalu pritisnuo kočnicu tokom trke, preneli su danas svetski mediji.

Fenati je Stefanu Manciju pritisnuo kočnicu dok je vozio više od 150 kilometara na čas i na kratko je izgubio ravnotežu tokom trke u San Marinu u Moto dva šampionatu.

On će ponovo voziti za ekipu Marineli, koja ga je otpustila odmah posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << incidenta. Ipak, voziće u Moto tri šampionatu.

Romano Fenati se izvinio posle incidenta, a šef Mancijevog tima Agusta Đovani Kastiljoni je prethodno potez opisao kao najopasniji koji je ikada video.

Međunarodna moto federacija (FIM) je oduzela Fenatiju licencu do 2019. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.