Čumeta novinarka hvatala za međunožje

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2011, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čumeta novinarka hvatala za međunožje

Ljubiša Buha Čume napravio je incident na promociji novog albuma svoje supruge Ivane Buhe, kada je napao jednu TV ekipu. Ivana kaže da uzork incidenta nije to što Čume ne voli da bude slikan već zato što ne da dozvoljava da mu iko drugi osim supruge petlja po intimnim delovima tela.

Posle završetku promocije, pronela se informacija da je Čume jednoj TV ekipi oteo kameru i polomio je jer nije dozvoljavao da bude na snimku, ali Ivana to demantuje i kaže da je incident >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izbio kada je jedna novinarka pokušavala da bude intimna sa njenim suprugom.

"Na mojoj promociji se nije dogodio incident već skandal! Tu se našla novinarka, koja je mog supruga hvatala za ku*ac, pokušavala da ga poljubi i nabacivala mu se dok sam ja bila na bini i pevala. Ona je svom kamermanu otela kameru i počela da snima mog supruga. Oduzeta joj je kaseta i kod mene je. Mogu da vam pustim da vidite, mene na snimku nema uopšte, a došla je na moju promociju. Dakle, Ljubiša nije polomio kameru!", izjavila je za "Alo" Čumetova supruga i dodala da je Čume novinarku nekoliko puta opomenuo da spusti loptu i da ga ne snima.

"Nekoliko puta joj je skrenuo pažnju da se smiri, da sam ja tu, a i da nisam, opet da se obuzda. Rekao joj je da ga ne snima, da je to moj dan, moja promocija i da snima mene. Kada je preterala, uzeta joj je kamera i izvađena kaseta. Niko ništa nije tu lomio, to mogu da potvrde ljudi koji su bili tu. Posle se jadala gazdi kluba, tražila izvinjenje. Ne znam kako sam se suzdržala", priča Ivana, koja kaže da se pomenuta novinarka već neko vreme nabacuje Ljubiši.

"Ona je već komentarisala da bi volela da ima supruga kao što je moj. Radi ona i kao PR nekog kafića u Novom Sadu, pa je zvala mog muža da izađu tamo, ali da ne znaju njeni roditelji i da ne znam ja. Strašno!", zaključuje Čumetova supruga.

Čume. koji je za vreme ovog razgovora novinara i Ivane, bio uz svoju suprugu nije želeo da se javi i prokomentariše događaj.

"Alo" piše da zna ime novinarke koju je Ivana Čume optužila da je hvatala njenog supruga za međunožje i da radi na TV Prva. Iz te televizije su samo rekli da njihova kamera nije bila na događaju, a da sve ostale navode ne žele da komentarišu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.