Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članu Pravnog saveta LSV psi izgrizli auto

Član Pravnog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Antić uputio je zahtev gradskom pravobraniocu za mirno rešenje spora oko naknade štete načinjene na njegovom automobilu koji su izgrizli psi lutalice.

Inače, Antić je poznati novosadski advokat koji je 2012. godine vršio dužnost sekretara Skupštine grada koga je na to mesto postavila Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Antić nam je potvrdio da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << incident dogodio u novosadskom Novom naselju te da šteta na njegovom Fordu C-max iznosi oko 35.000 dinara.

- Prema rečima očevidaca mačka se sakrila ispod automobila a dva psa su pokušavajući da je uhvate kidali i grizli zaštitnu oplatu koja se nalazi sa leve i desne strane oko točkova. Izgrizli su i branike i na svu sreću nisu napravili veću štetu – priča nam Antić.

Kaže i da je automobil odmah popravljen u ovlašćenom servisu pošto je još pod garancijom.

- Nisam hteo da tužim Grad zato što sam u zahtevu za vansudsko poravnanje nadležnima dostavio dovoljno dokaza o tome da se incident desio i kolika je materijalna šteta. Sve ima u zapisniku zato što su odmah na mesto incidenta izašle policija i ekipe ’’Zoohigijene’’ koji su utvrdili šta se zapravo desilo – objašnjava nam Antić.

Kako nezvanično saznajemo, na jučerašnjoj sednici Gradskog veća usvojen je Antićev zahtev za naknadu štete.

U Gradskom veću su čvrstog stava da se podaci o rešenjima sporova ne iznose u javnost bez obzira na to da li se radi o poznatoj ličnosti ili običnom građaninu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.