Izvor: Luftika.rs, 25.Jun.2021, 09:39

Čeda stigao u Tužilaštvo, ali zbog ‘reketiranja’ po glavi iz jula prošle godine

Čedomir Jovanović, lider LDP-a i čovek za koga se verovalo da propagira zdrave liberalne ideje i predstavlja opoziciju aktuelnom režimu, došao je danas nešto pre devet časova u Treće tužilaštvo zbog incidenta koji se dogodio još prošle godine kada je došlo do fizičkog sukoba sa fizioterapeutom Žarkom Ivkovićem.
Do njihovog sukoba došlo je u julu prošle godine, a tom prilikom je navodno Jovanović reketom napao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Ivkovića koji je zbog povreda prevezen u Urgentni centar.
Nedavno je Čedomir Jovanović ponovo bio u središtu uličnog sukoba, kada se na Novom Beogradu, ispred njegovog stana potukao sa navijačima Crvene Zvezde. Tom prilikom Jovanović je razbio izlog na restoranu brze hrane „Pončo“.
Čeda opet zvao Vučića, požalio se na direktora policije i naglasio se da nije peder

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

OGLASIO SE ČEDA NAKON SASLUŠANJA: Jovanović priznao da je tukao vlasnika "Fizio centra"

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021

Čedomir Jovanović je u julu prošle godine napao D. I (51), vlasnika klinike, a razlog su dugovi koje pomenuti čovek ima prema političaru...Čedomir Jovanović lider LDP saslušan je danas u Trećem tužilaštvu u Beogradu...NIJE MU SE IŠLO U INOSTRANSTVO, POSLEDNJI PUT SE JAVIO SA GRANICE: Ispovest...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.