Čačak: Dvoje povređeno tokom lova

Izvor: B92, 01.Nov.2012, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Dvoje povređeno tokom lova

Čačak -- U dva odvojena incidenta za vreme lova na području Čačka dve osobe su povređene, a priveden je jedan osumnjičeni.

Nenad R. (51) iz Mojsinja je povređen u Donjoj Trepči, a Predrag M. (56) je zadobio lakše telesne povrede u Gornjoj Gorevnici, dok je biou lovu 28. oktobra, saopštila je čačanska policija.

Oba lica zatražila su pomoć u bolnici, a o događajma je obavešten zamenik osnovnog javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tužioca u Čačku, koji se izjasnio da postoje elementi krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti.

Protiv Nikole G.(32) iz Čačka biće podneta krivična prijava, jer postoje osnovi sumnje da je izvršio krivično delo opšte opasnosti na štetu Predraga M. Njemu je policija oduzela pušku koju je posedovao po odobrenju nadležnog organa.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalaženju, za sada nepoznate osobe, koja je tokom lova u Donjoj Trepči iz lovačke puške nanela povrede Nenadu R., dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U lovu povređene dve osobe, priveden osumnjičeni

Izvor: Blic, 01.Nov.2012

U dva odvojena incidenta tokom lova na području Čačka, dve osobe su povređene, a priveden je jedan osumnjičeni...Nenad R. (51) iz Mojsnja je povređen u Donjoj Trepči, a Predrag M. (56) je lakše povređen u Gornjoj Gorevnici, tokom lova 28. oktobra, saopštila je danas čačanska policija...Povređeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.