ČUVENA INFLUENSERKA IMALA NEPRIJATNU SCENU NA AERODROMU: Obezbeđenje zahteva da otvori kofer jer nešto čudno zuji, a onda svi vide jednu UŽASNU STVAR (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 13:22

ČUVENA INFLUENSERKA IMALA NEPRIJATNU SCENU NA AERODROMU: Obezbeđenje zahteva da otvori kofer jer nešto čudno zuji, a onda svi vide jednu UŽASNU STVAR (VIDEO)

Nešto ruzčašto je zujalo.

Lepa influenserka Amanda Diaz Rojas nedavno se našla u nezavidnoj situaciji, dok je čekala poletanje aviona. U jednom trenutku, pojavilo se obezbeđenje koje je zatražilo da im pokaže ručni prtljag.

Naime, dobili su pritužbu da se iz njenog prtaljaga čuju neobično zvuci. Neko misteriozno zujanje.

Snimak ovog incidenta objavljen je na društvenim mrežama i ima više od 12,6 miliona pregleda, prikazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Amandu koja iznosi kofer iz aviona, gde su je čekali obezbeđenje i članovi posade.

Ona se smeja, ali je jasno da situacija nije najprijatnija, prenosi Dejli Mejl.

Naposletku otvara kofer i tada shvatamo da je zaboravila da isključi - ružičasti vibrator.

Cuando todo el avion quiere saber porque tu maleta vibra 😫😫

♬ original sound - Amanda

Devojka bezuspešno prikriva odećom svoju "sramotu", a u pozadini se čuju osmesi prisutnih.

Amanda je objavila snimak na TikToku, uz poruku “Kada ceo avion želi da zna zašto ti kofer vibrira”, a koliko je privukla pažnju pokazuje 1,2 miliona lajkova i 13.700 komentara.

- Ovo mi se jednom dogodilo i zato uvek pre puta izvadim baterije -  napisala je jedna žena.

Izvor: Srbija Danas/Dejli mejl/M.A.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.