ČETIRI PSA NAPALA ŽENU NA KEJU

Izvor: Kurir, 11.Jun.2010, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČETIRI PSA NAPALA ŽENU NA KEJU

Milica M. (58) lakše je povređena kada su je, sinoć oko 20 časova, napala četiri psa dok je šetala Dunavskim kejom. Kako saznajemo, Milica M. je zadobila povredu zgloba leve šake i nije zatražila lekarsku pomoć.

Prema rečima očevidaca, do incidenta je došlo dok se povređena žena kretala kejom, u blizini Nebojša kule. Četiri psa, od kojih su dva rase staford, nasrnuli su na prolaznicu iz čista mira. Ona je pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ih otera i pobegne od njih, ali jedan pas je skočio i ujeo je za levu ruku. Kako nezvanično saznajemo, psi imaju vlasnike, koji su u trenutku incidenta samo nemo posmatrali šta se dešava. Povređena žena je posle toga otišla kući i pozvala policiju.

(A. S. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.