Budućnost uputila javno izvinjenje Vujoševiću: Žao nam je zbog incidenta i neprijatnosti

Izvor: MozzartSport.com, 24.Mar.2015, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost uputila javno izvinjenje Vujoševiću: Žao nam je zbog incidenta i neprijatnosti

Tradicionalno gajimo dobre odnose sa svim klubovima ABA lige, kao i klubovima u Crnoj Gori. Želimo da tako i ostane", kaže se u saopštenju Đetića

Košarkaši Partizana nisu uspeli da „prežive“ pakao krcate Morače, u kojoj su crno-beli poraženi od Budućnosti i tako se ustremili na Crvenu zvezdu u polufinalu plej-ofa Jadranske lige. U frenetičnoj atmosferi i utakmici za pamćenje dogodilo se i nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << incidenata - prvo je navijač uhvatio Dragana Milosavljevića za glavu, Saša Pavlović je žestoko vređan od strane navijača crnogorskog šampiona, da bi trener Duško Vujošević pored verbalnih uvreda bio i gađan brojnim predmetima... Povodom svih ovih događaja, posebno dela u kojem su huligani vređali trenera crno-belih, stiglo je i zvanično saopštenje, u kojem je upućeno javno izvinjenje trofejnom strategu.

"Povodom pojedinačnih ispada, te neprimerenih postupaka neodgovornih pojedinaca, tokom velikog sportskog događaja, utakmice Budućnost - Partizan, a koji su se odnosili na trenera Duška Vujoševića, koristimo ovu priliku da odbacimo svaku povezanost sa istim i uputimo izvinjenje gospodinu Vujoševiću.

Košarkaški klub Budućnost Voli preuzeo je sve moguće mjere da svi učesnici derbija budu bezbedni. Žalimo zbog incidenta i neprijatnosti koje su sa tribina upućene gospodinu Vujoševiću, te još jednom odbacujemo bilo kakvu mogućnost povezanosti konkretnog incidenta sa našim klubom.

Tradicionalno gajimo dobre odnose sa svim klubovima ABA lige, kao i klubovima u Crnoj Gori. Želimo da tako i ostane", kaže se u saopštenju KK Budućnost.

(FOTO: ABA liga / Budućnost VOLI)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.