Brutalno nasilje u prijepoljskoj školi: Desetine učenika opkoliko jednog pa ga udarali

Izvor: B92, 23.Jan.2024, 13:51

Brutalno nasilje u prijepoljskoj školi: Desetine učenika opkoliko jednog pa ga udarali

U Tehničkoj školi u Prijepolju došlo je od incidenta kada je maloletnik napao drugog i tom prilikom mu zadao teže telesne povrede.

"Napadnuti dečak došao je u žižu javnosti kada je snimak na kom sa svojim drugovima na privatnoj proslavi peva izmenjenu verziju pesme "Božić je"dospeo na društevne mreže. Zbog toga se protiv njega već vodi postupak pred Višim sudom u Užicu. Juče je ispred škole tog dečaka okružilo deset učenika bošnjačke nacionalnosti, vređali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su ga dok su puštali taj sporni snimak, a potom mu zadali dva udarca u predelu lica", potvrđeno je za agenciju RINA.

Policija u Prijepolju podneće krivičnu prijavu protiv maloletnika koji su u školi napali drugog učenika zbog izazivanje verske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u školi: 10 učenika okružilo jednog, vrijeđali ga pa udarili u glavu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2024

PRIJEPOLJE - U Tehničkoj školi u Prijepolju došlo je od incidenta kada je maloljetnik napao drugog i tom prilikom mu zadao teže tjelesne povrede.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.