Brnabić u Skupštini o Đilasovoj supruzi

Izvor: Danas, 29.Apr.2021, 16:56

Brnabić u Skupštini o Đilasovoj supruzi

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je o službenoj belešci policije Vračara o tome da je Dragan Đilas maltretirao suprugu Ivu i njene roditelje 2014. godine saznala kad se pojavila u medijima i da je "šokirana celim tim incidentom i time što nadležni organi nisu reagovali na pravi način, pa zato smatra da sve treba istražiti.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Šokirana sam što nadležni nisu reagovali na slučaj Ive Đilas

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je o službenoj belešci policije Vračara o tome da je Dragan Đilas maltretirao suprugu Ivu i njene roditelje 2014. godine saznala kad se pojavila u medijima i da je "šokirana celim tim incidentom i time što nadležni organi nisu reagovali na pravi način",...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.