Bosa je trčala da SPASI LUNU I MENE, a ja sam vrištala: Anabela otkrila nepoznate detalje o prijateljstvu sa Ksenijom Pajčin

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 17:10

"Bosa je trčala da SPASI LUNU I MENE, a ja sam vrištala": Anabela otkrila nepoznate detalje o prijateljstvu sa Ksenijom Pajčin

Poznata pevačica prisetila se strašnog incidenta.

Ksenija Pajčin tragično je preminula 16. marta 2010. godine, a čak i nakon više od jedne decenije, njeni prijatelji i kolege i dalje je ne zaboravljaju i često se u javnosti prisećaju anegdota sa poznatom pevačicom.

Kako se bliži godišnjica njene smrti, mnogi Ksenijini prijatelji oglašavaju se u javnosti, govoreći o raznim sećanjima koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njima budi tragično stradala pevačica, a jednom prilikom i poznata pevačica Anabela Atijas progovorila je o prijateljstvu sa Ksenijom, otkrivši tada nepoznate detalje o njihovom druženju.

- Ja ne znam da li postoji neko ko može da ostane imun i posle toliko godina na pomen njenog imena. Taj dan kad se to desilo bila sam na nekom slikanju, i urednik mi je rekao šta joj se desilo, svi smo deživeli šok. Niko nije zaslužio da ode na takav način, pogotovo ona koja je bila puna života - izjavila je Anabela, koja je bila posebno emotivna kada god bi govorila o tragičnoj sudbini svoje prijateljice.

- Kod nje mi se sviđalo to što se volela igrati u životu, ničega je nije bilo strah. Ona je život doživljavala kao jednu veliku igru. Ja u ovim godinama shvatam da sam puno propustila, a mogla sam mnogo više - kazala je Atijasova. Tada se Anabela prisetila i jednog strašnog incidenta koji je doživela, kada joj je Ksenija neizmerno pomogla:

- Ksenija je bila uz mene u jednom momentu kada sam bila opljačkana, dva meseca smo bili u jednoj kući. Dešavalo se da mi sa estrade radimo celo leto na moru, i onda iznajmimo kuću. Bila sam sa njom i sa njenom ekipom, bilo je jako veselo. Jedno neradno veče kada sam ostala sama, spavala sam i osetila sam prisustvo nekoga, i kada sam otvorila vrata videla sam ogromnu mušku figuru koja pretura po mojoj torbi. Ja sam u tom trenutku počela da vrištim, uhvatila sam Lunu i izletela sam napolje. Ksenija je to čula, a bila je na drugoj strani kuće, bosa je krenula da trči prema nama da nas spasi - prisetila se Anabela za Srbija Showbizz.

Podsećamo, bivši rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić bio je svojevremeno u ljubavnom odnosu sa Ksenijom, a otkrio je kako je zvučao njihov poslednji razgovor.

- Poslednji put sam se čuo sa njom pre 20 godina, pričali smo kako je, šta, je l' sve u redu. Kad se njoj desila ta tragedija, bio sam u zatvoru, video sam te neke njene poslednje emisije i činilo mi se da me dozivala tada da je pozovem, nisam bio u mogućnosti, ne što nisam hteo. Pomogao bih i nekom koga ne poznajem, a ne njoj, koja mi je obeležila jedan deo života - rekao je Zvezdan, priznavši da je posetio njen grob kada je izašao iz zatvora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.