Bogdan progovorio o incidentu

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2017, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan progovorio o ''incidentu''

Sve je vrlo brzo razjašnjeno, Bogdan ne ostavlja nikakvu dilemu.

Dan posle prelepog dočeka naših košarkaša ispred Skupštine grada Beograda, u medijima se pojavila vest o navodnom incidentu u Istanbulu, posle polufinalnog meča Evropskog prvenstva između Srbije i Rusije.

Prema tim informacijama, otac Bogdana Bogdanovića je navodno napadnut, posle prepirke sa pojedinim navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko izbora muzike u jednom istanbulsnom restoranu.

Međutim, Bogdan je sve ove spekulacije vrlo brzo prekinuo.

On se oglasio u izjavi za ''Informer'' i tom prilikom demantovao da se bilo šta slično dogodilo.

''Bože sačuvaj, moji su svi zdravi, ništa slično se nije desillo. Ne želim da trošim vreme na takve gluposti'', poručio je Bogdan.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bogdanović demantovao incident u Istanbulu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2017

U srpskim medijima u utorak se pojavila informacija da je posle polufinalnog meča između Srbije i Rusije došlo do incidenta u Istanbulu u kom je navodno napadnut otac Bogdana Bogdanovića...U izjavi za Informer najbolji strelac naše reprezentacije demantovao je da je njegov otacdobio udarac i da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.