Blokada na pruzi: Mašinovođa izbegao katastrofu

Izvor: B92, 26.Sep.2022, 10:38

Blokada na pruzi: Mašinovođa izbegao katastrofu

Veliki incident izbegnut je na pruzi Beograd - Bar, jer je za sada nepoznati počinalac postavio drveni prag nasred šina u blizini Priboja.

To je moglo dovesti do kolapsa u železničkom saobraćaju.

Na svu sreću, mašinoviđa je na vreme primetio drvenu blokadu na pruzi i zaustavio voz.

"Voz je odjednom stao i tek kasnije smo saznali da je razlog bila potencijlna diverzija. Na dva mesta je neko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postavio ove drvene pragove na prugu, pa smo zbog toga dva pita stajali. Prava je sreća što je mašinovođa to primetio na vreme inače bi nastala prava katastrofa", kaže za RINU jedan od putnika koji se našao u vozu.

Pre samo nekoliko dana na pruzi Beograd - Bar takođe u blizini Priboja došlo je do većeg incidenta kada je voz udario, i na taj način usmrtio krupnog medveda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DIVERZIJA NA PRUZI BEOGRAD-BAR Nepoznata osoba postavila zasedu nasred šina, mašinovođa u zadnji čas sprečio veliki INCIDENT

Izvor: Blic, 26.Sep.2022

Veliki incident izbegnut je na pruzi Beograd - Bar, jer je za sada nepoznati počinalac postavio drveni prag nasred šina u blizini Priboja, što je moglo dovesti do kolapsa u železničkom saobraćaju. Na svu sreću, mašinoviđa je na vreme primetio drvenu blokadu na pruzi i zaustavio voz.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.