Blic: Tuča taksista na Novom Beogradu, okupljaju se njihove kolege

Izvor: Beta, 22.Maj.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Tuča taksista na Novom Beogradu, okupljaju se njihove kolege

Na Novom Beogradu je oko 14.30 časova izbila tuča dvojice taksista iz različitih udruženja posle koje je jedan od njih prevezen u Urgentni centar, preneo je Blic.Pozivajući se na izjave očevidaca, list je preneo da se incident dogodio na uglu Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Djinjdića kada je iz nepoznatih razloga jedan od vozača u civilnom vozilu, koji navodno taksira preko jedne od aplikacija, napao kolegu iz registrovanog taksi udruženja.Blic je preneo i da je napadač pobegao kao i da na mesto tuče pristižu desetine taksista.Dodaje se da je policija na mestu incidenta i da pokušava da spreči teži incident, ali i da se saobraćaj u tom delu grada odvija veoma usporeno, pošto je nekoliko traka blokirano.List je preneo i nezvanične informacije po kojima grupa od stotinak taksista iz raznih beogradskih udruženja planira da krene u protestnu vožnju do centra grada.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"NAPALI SU NAM TROJICU VOZAČA" Direktor "Kameo" grupe negira da je bilo ko iz njegove firme učestvovao u incidentu

Izvor: Blic, 22.Maj.2019

Na Novom Beogradu je danas oko 14.30 časova došlo do fizičkog okršaja dvojice vozača. Prema rečima očevidaca, napadač je jedan od vozača u civilnom vozilu koji, navodno, taksira preko aplikacije "Kameo". U "Kameo" grupi, međutim, negiraju da imaju veze s incidentom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.