Bivši muž Mine Lazarević: Nisam pucao na nju, niti sam je udario!

Izvor: Svet plus, 02.Nov.2020, 11:44

Bivši muž Mine Lazarević: Nisam pucao na nju, niti sam je udario!

Solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Goran Stanić, bivši muž Mine Lazarević progovorio je o incidentu koji se pre pet godina dogodio između njega i njegove bivše supruge. Nisam pucao na nju, niti sam je udario!

Kako su mediji pisali te 2015. godine, nakon svađe supružnika navodno je došlo do fizičkog nasilja nad glumicom, a Stanić je, kako se pisalo, besan tada zapucao iz automatske puške, i susedi su i pozvali policiju.

- Ćutao sam pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu - kaže sada Goran za "Kurir".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.