Bik prošetao Mariborom

Izvor: B92, 10.Okt.2012, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bik prošetao Mariborom

Ljubljana -- Besni bik, koji je nakon bekstva iz klanice u Moriboru jedno vreme lutao gradom, upao je u građevinsku jamu, gde je morao biti ubijen.

Direktorka slovenske veterinarske uprave Vida Čadonič Špelič izjavila je da se incident, koji se dogodio u klanici preduzeća "Košaki", smatra nezgodom na radu i da nije bilo nikakvog prekršaja, pa zato neće biti ni kazne protiv odgovornih u toj firmi, prenela je HINA. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prema prvim neslužbenim informacijama, bik je pobegao iz boksa za omamljivanje, u kome je po propisu bio prisutan i službeni veterinar.

"Naši su veterinari stalno prisutni u klanicama, a da životinja pobegne događa se izuzetno retko", rekla je Čadonič Špelič.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POBEGAO IZ KLANICE: Pobesneli bik šokirao građane Maribora! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Okt.2012

Pomahnitala životinja neko vreme je jurcala gradom, da bi u jednom trenutku upala u građevinsku jama, gde je morala da bude ubijena

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.