Biden slomio stopalo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Nov.2020, 08:56

Biden slomio stopalo

Novoizabrani predsjednik SAD-a Joe Biden zadobio je manje frakture na stopalu nakon što se okliznuo dok se igrao s jednim od svojih pasa i vjerojatno će nekoliko tjedana morati nositi zaštitnu cipelu, izvijestio je u nedjelju njegov osobni liječnik. Incident se dogodio u subotu, naveo je Bidenov ured u izjavi, a 78-godišnji izabrani američki predsjednik iz redova Demokratske stranke u nedjelju je kod ortopeda iz "mjera predostrožnosti" obavio rendgensko i CT snimanje. Liječnici...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Bajden bio kod ORTOPEDA, povreda na stopalu veća nego što se mislilo (VIDEO)

Izvor: Blic, 30.Nov.2020

Novoizabrani američki predsednik Džozef Bajden zadobio je napuknuće kosti stopala dok se igrao sa jednim od svojih pasa i najverovatnije će morati da nosi langetu u narednim sedmicama, rekao je lični Bajdenov lekar Kevin O`Konor.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.