Beži bre, idi Vujadin nasred crvenog tepiha VIKAO na Mirku, ona se odmah oglasila nakon incidenta

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:03

"Beži bre, idi" Vujadin nasred crvenog tepiha VIKAO na Mirku, ona se odmah oglasila nakon incidenta

Grubim rečima joj je pred svima odbrusio i otišao.

Glumica Mirka Vasiljević je sa nevenčanim suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem prisustvovala premijeri filma Sandre Mitrović.

Pred početak filma, svi glumci su prošetali postavljenim crvenim tepihom, pozirajući ispred kamera. Isto je uradila i Mirka, ali je u tome nije pratio Vujadin. Posle grubog odbijanja, on je samo nestao u masi.

Svečana ceremonija održana je u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grada, a svi gosti su imali obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju dok ih fotografi slikaju. Ovo se po svemu sudeći nije dopalo Vujadinu.

Uz vikanje i odmahivanje rukom pred svima je privukao pažnju na sebe i Mirku, a rekao je:

- Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to - vikao je Vujadin.

Mirka se potom oglasila i objasnila:

- Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost - rekla je Mirka tada.

- Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sam i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno - rekla je.

Srbija Danas/Alo
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.