Bespravno zagradili deo plaže u Tivtu: Policija pomogla građanima da uđu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bespravno zagradili deo plaže u Tivtu: Policija pomogla građanima da uđu!

Jutros je došlo do incidenta oko dela plaže kod hotela ''Palma'' u Tivtu.

Građani su se okupili jer su iz hotela tokom noći ponovo vratili stubiće i ogradili plažu, iako je sinoć inspekcija sklonila te stubiće. Tu je bilo obezbjeđenje hotela, pa je došlo do sukoba i rasprave sa građanima koji su pozvali policiji.

Policija je, nakon razgovora sa inspektorkom, dozvolila građanima da uđu na deo plaže i sklone stubiće, a obezbeđenju naredila da se povuče.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Celo leto imamo problem sa hotelom ''Palma'' jer nam zagrađuju deo plaže koju su bespravno zagradili. Oni su se oglušili o dvije inspekcije koji su im naložili da to uklone. Unatoč svega, oni su pozvali obezbeđenje sa pištoljima da čuvaju plažu. Sinoć je došla inspektorka sa svojom ekipom i oni su uklonili stubiće. U toku noći iz hotela su to ponovo zagradili i ponovo pozvali svoje obezbeđenje iz Nikšića. I mi građani smo se jutros skupili i pozvali policiju. Sad je to odgrađeno i videćemo koliko će to trajati. Po naređenju polciije obezbeđenje se povuklo - kaže za Mira Stojčević, meštanka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.