Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 23:31

Beogradski „baja“ odlučio da skrši vrata trolejbusa: Nije stigao da uđe na vreme, pa upotrebio silu

Ovim putem apelujemo na sve građane da obrate pažnju kako se ponašaju prema imovini države, ali i da znaju da će uprkos tome što je jedan trolejbus otišao, dolazi drugi zasigurno

Danas se u Beogradu dogodio manji incident, čijom prilikom, na svu sreću, niko od putnika nije povređen.
Naime, jedan momak nije uspeo da stigne da uđe u trolejbus, budući da je vozač već zatvorio vrata. Izrevoltiran, odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je da reaguje burno i napravi materijalnu štetu.
Dripac je zakasnio da uđe u trolu, pošto su se vrata zatvorila, pa vozač na njegovo urlanje nije reagovao, laktom je probio staklo, koje je zasulo ženu preko puta vrata.Ako ima sistema, evo njegove fotke (bela majica) . pic.twitter.com/PiurGp6Z59— Biljana Lukić (@BiljanaLuki) July 15, 2023
Dripac je zakasnio da uđe u trolu, pošto su se vrata zatvorila, pa vozač na njegovo urlanje nije reagovao, laktom je probio staklo, koje je zasulo ženu preko puta vrata. Ako ima sistema, evo njegove fotke (bela majica) – napisala je korisnica Tvitera na svom nalogu, gde je ostavila i fotografije „jakog“ momka.
Ovim putem apelujemo na sve građane da obrate pažnju kako se ponašaju prema imovini države, ali i da znaju da će uprkos tome što je jedan trolejbus otišao, dolazi drugi zasigurno.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Vesti

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.