Beograđanin tvrdi da su mu sina teško povredili policajci

Izvor: Studio B, 01.Nov.2010, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin tvrdi da su mu sina teško povredili policajci

Ministartvo unutrašnjih poslova formiralo je Komisiju koja će ispitati sve okolnosti incidenta uoči utakmice Rad - Vojvodina u kome je povređen sedamnaestogodisnji B. G

Ministartvo unutrašnjih poslova formiralo je Komisiju koja će ispitati sve okolnosti incidenta uoči utakmice Rad - Vojvodina u kome je povređen sedamnaestogodisnji B. G, rečeno je u MUP-u.

Istraga je u toku i po završetku istrage >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << javnost će biti obavešetna o svim detaljima, rečeno je bez preciziranja o kakvoj je istrazi reč. Beograđanin Željko Grijak izjavio je sinoć agenciji Beta da su njegovog maloletnog sina teško povredili pripadnici interventne jedinice policije zbog čega je mladić smešten na Vojno-medicinsku akademiju (VMA). Grijak je kazao da je njegov sin pretučen, uboden nožem u butinu, da mu je isečeno jedno uho i da tvrdi da su za to odgovorni policajci koji su ga zaustavili kod stadiona Fudbalskog kluba Rad juče neposredno pred utakmicu tog kluba i Vojvodine.

Prema Grijakovim rečima, sve je počelo kada su policajci na Trošarini zaustavili grupu navijača Rada među kojima je bio i njegov sin. Policajci su im rekli da je reč o utakmici visokog rizika i da na nju ne mogu da idu u grupi, već samo "dvojica po dvojica".

Pošto se, kako je naveo, njegov sin najviše bunio zbog takvog stava policije oni su mu naredili da se vrati kući i kazali da ne sme na stadion. Potom je B. G. je ušao u autobus i odvezao se do stadionagde su ga ponovo zaustavili isti policajci, prepoznali i uveli u kombi.

Prema Grijakovim rečima koji je naveo ono što mu je sin ispričao, policajci su odmah počeli da ga tuku u kombiju. Neko od njih je, kako je naveo mladić, predložio da ga odvezu do Banjičke šume gde su ga izveli iz kombija i kakon tvrdi jedan od policajaca ga je uboo nožem u butinu i zasekao po uhu.

Grijak je dodao da mu je sin ispričao da su se policajci uplašili kada su videli da je B.G. sav krvav, da su ga ponovo uveli u kombi i odvezli do Banjičkog groblja.

Tamo su ga, prema njegovoj tvrdnji, ostavili da leži na zemlji i naredili mu da ne ustaje dok oni ne odu. Nakon što su policajci otišli, B.G. je pozvao roditelje koji su ga odvezli na VMA.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tvrdi da su mu sina teško povredili policajci

Izvor: S media, 01.Nov.2010

Ministartvo unutrašnjih poslova (MUP) formiralo je Komisiju koja će ispitati sve okolnosti incidenta uoči utakmice Rad - Vojvodina u kome je povredjen sedamnaestogodisnji B.G, rečeno je danas u MUP-u...Istraga je u toku i po završetku istrage javnost će biti obavešetna o svim detaljima, rečeno...

Nastavak na S media...

POLICAJAC MALTRETIRAO I KOLEGE

Izvor: Kurir, 02.Nov.2010, 08:22

BEOGRAD - Policajac nožem ubo navijača FK Rad! Ministarstvo unutrašnjih poslova formiralo je Komisiju koja će ispitati sve okolnosti incidenta uoči utakmice Rad - Vojvodina, u kome je povređen maloletni B. G. (17). Kako saznajemo, kolege policajca koji je izbo maloletnika ranije su se žalile na..BEOGRAD...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.