Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2022, 10:01

Beograd noću kao Animal planet, bizarna tuča između taksiste i devojaka (VIDEO)

Nesvakidašnji incident dogodio se sinoć u Beogradu, kada su se sukobili muškarac i žena ispred jednog prestoničkog restorana.
Na Instagram stranici Moj Beograd objavljen je snimak tuče između nekoliko devojaka i čoveka koji je po svemu sudeći taksista, a ukoliko je suditi samo po nekoliko šturih reči po sredi je optužba za krađu telefona.
Sve se dešavalo ispred restorana „Nacionalna klasa“ na beogradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ušću.
Na snimku su čuje smeh devojaka koje sa strane snimaju telefonom, a vidi se i trenutak kada muškarac udara jednu od devojaka.
Međutim, u većem delu video snimka muškarac se zapravo povlači pred naletom razgoropađenih devojaka.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)


Sve zapravo podseća na opis emisije sa kanala Animal planet i sukoba između mužjaka i nekoliko besnih ženki oko nekog bezveznog plena.
Pivo na konopče u Novom Sadu je primer funkcionalnog komšiluka
 

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Javio se sin taksiste koji se tukao sa devojkama u Beogradu i objasnio celu situaciju

Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2022

Bizarna tuča koja se dogodila sinoć ispred restorana „Nacionalna klasa“ na beogradskom ušću i čiji snimak se pojavio na društvenim mrežama polako dobija svoje razjašnjenje.. Na snimku se vidi udaranje između nekoliko devojaka od kojih je jedna bila naročito agresivna, i muškarca koji sve...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.