Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jan.2015, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Teško ranjen državljanin Turske

U pucnjavi u beogradskom klubu "Plastik" u subotu ujutro je ranjen turski državljanin (26),saopšteno je iz MUP-a. Mladić iz Turske je zadobio teške telesne povrede.

Njega je metak pogodio kroz vrata, kada su nepoznati počionici nakon što su izbačeni iz kluba pucali iz vozila u pravcu obezbeđenja.

Incident se dogodio oko pola tri kada je obezbeđene tog kluba, koji se nalazi na uglu Dalmatinske i Takovske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << izbacilo tri gosta koji su zatim iz vozila u pokretu pucali na obezbeđenje i tom prilikom je jedan od metaka probio drvena vrata i naneo tešku telesnu povredu turskom državljaninu koji se nalazio u klubu ispred dela za garderobu, naveli su u MUP-u.

Kako je rečeno, on je prebačen u beogradski Urgentni centar.

Uviđaj je u toku i policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja i pronalasku počinioca.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je rekla Tanjugu da je mladić zadobio ranu u predelu grudnog koša i da je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Pucnjava ispred kluba, metak pogodio turskog državljanina

Izvor: Politika, 31.Jan.2015

BEOGRAD – U pucnjavi u beogradskom klubu „Plastik” rano jutros je ranjen turski državljanini (26), koga je metak pogodio kroz vrata, kada su nepoznati počionici nakon što su izbačeni iz kluba pucali iz vozila u pravcu obezbeđenja, rečeno je Tanjugu u Birou MUP-a za saradnju sa medijima...Incident...

Nastavak na Politika...

Beograd: Turski mladić teško ranjen u klubu Plastic

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Jan.2015

BEOGRAD - Njega je metak slučajno pogodio kroz vrata, kada su nepoznati počionici nakon što su izbačeni iz kluba pucali iz vozila u pravcu obezbeđenja.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Nišanili obezbeđenje, ranili gosta iz Turske

Izvor: Blic, 01.Feb.2015, 08:45

Batuhan Celen (25), državljanin Turske, ranjen je u pucnjavi u noći između petka i subote u klubu “Plastik”...Prema informacijama policije, u beogradskom klubu najpre je došlo do svađe i tuče, zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje. Odmah su i izbacili iz kluba trojicu incidentnih momaka....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.