Bendtnerovo izvinjenje

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bendtnerovo izvinjenje

Popularni "Lord" je optužen za nanošenje teških telesnih povreda.

Danski fudbaler Niklas Bendtner izvinio se danas zbog incidenta u kom je za vikend navodno polomio vilicu taksisti u Kopenhagenu.

"Bio sam učesnik veoma neprijatne situacije u nedelju oko dva sata posle ponoći. Naravno, veoma mi je žao zbog toga što se desilo", preneli su danski mediji reči Bendtnera.

Njegov advokat je negirao da je Bendtner učinio bilo šta loše, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je taksi kompanija saopštila da je video snimak incidenta poslat policiji.

Bendtnerova devojka je napisala na društvenim mrežama da je on postupio u samoodbrani posle rasprave oko cene vožnje.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bendtner se izvinjava što je polomio vilicu taksisti

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2018

Iskusni danski napadač Niklas Bendtner izvinio se zbog incidenta u kojem je za vikend, navodno, polomio vilicu jednom taksisti u Kopenhagenu. Priznao je da se incident dogodio. "Bio sam učesnik veoma neprijatne situacije u nedelju oko dva sata iza ponoći. Naravno, veoma mi je žao zbog toga što...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.