Beleslin: Evo istine o incidentu na parkingu

Izvor: Mondo, 15.Mar.2019, 05:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beleslin: Evo istine o incidentu na parkingu

Voditelj Slavko Beleslin uživo na Prvoj objasnio šta se dogodilo u četvrtak uveče.

Voditelj Slavko Beleslin gostovao je na Prvoj televiziji i ispričao šta se dogodilo u četvrtak uveče na izlasku sa parkinga Beton hale. Prethodnih dana, mediji su naširoko pisali o voditelju koji je, navodno pod dejstvom alkohola, nasrnuo na radnike Parking servisa, polomio staklo, a sve zbog neplaćenog računa za parkiranje.

"Stvar je banalna, nije mi dozvoljeno oko jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sat ujutru da napustim parking zbog besmislenog iznosa. Nisam imao novac kod sebe, i takođe besmisleno sam ušao u raspravu povišenim tonom. Ja jesam udario staklo i ono jeste puklo, najviše na moje iznenađenje, stvarno nisam imao nameru da se to dogodi," rekao je on u emisiji "Jutro sa Natašom".

"To je u principu to, napravljena je mala materijalna šteta, ne pokušavam da minimalizujem događaj, ali ja znam da je uništavanje imovine krivično delo. Pustili su me da odem, vratio sam se samovoljno posle deset minuta da preuzmem krivicu i izvinim se. Tu je već bila policija, bili su ljubazni, napravili zapisnik i to je manje-više sve. Neverovatno se kajem zbog svega, ali je jako bitno, nasuprot naslovima prethodnih dana, da istaknem da nijedno ljudsko biće nije napalo drugo ljudsko biće, stradalo je samo staklo, što stvarno nisam ni hteo, ni pretpostavio da će se desiti," rekao je on.

Tabloidi su voditelja u trenutku incidenta proglasili pijanim, evo šta on kaže na direktno pitanje voditeljke "koliko si popio".

"Pa, pošto nema povređenih, mogu da se našalim – od onda, ništa! Svi iz Beograda znate, Beton hala je mesto gde se mi mladi, nas nekoliko hiljada, opuštamo i provodimo. Bio sam na divnom događaju i popio nekoliko čaša vina," rekao je on.

"Svi tekstovi jesu bili senzacionalistički, to ne moramo da dokazujemo. Senzacionalizam je pisanje o banalnom, naglašavanje trivijalnog, zbog tiraža, glednaosti i klikova. Problem je kada te tako etiketiraju jer je teško nakon toga sastaviti svoj život. Kada ljudi u medijima vide nešto lepo o tebi, osećaju zavist, kada vide loše, osećaju trijumf. To je ta simbioza koja na kraju dovodi do gubitka empatije u društvu," rekao je on.

"Evo, 20 godina sam bio 'dobar momak', sada sam i ja saznao kako je kada si 'bad boy' u javnosti. Latini nisu bili u pravu, u vinu NIJE istina," rekao je voditelj.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.