Belami dobio batine

Izvor: RTS, 11.Jan.2011, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belami dobio batine

Kreg Belami ponovo pravi haos. Posle provoda u pabu u Kardifu, fudbalera u ranim jutarnjim satima isprebijala grupa mladića. Posle incidenta na mesto događaja došli Belamijevi prijatelji, koji su hteli da osvete prijatelja. U toj masovnoj tuči dvoje ljudi lakše povređeno.

Tukao se sa saigračima, navijačima, kačio se sa pijandurama po pabovima, a sada je i dobio batine. Kreg Belami prebijen je rano ujutru kada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su ga na izlazu iz paba u Kardifu napala petorica napadača. "Loš momak" engleskog fudbala u okršaju zadobio je lakše povrede lica.

Jedan od očevidaca tvrdi da je incident počeo kada je grupa pijanih momaka od Belamija tražila prvo autogram, a onda ga izazvala da se trkaju. U Belamijevom klubu, Kardifu, rekli su da je tuča izbila posle svađe Belamija sa grupom mladića.

Posle nekoliko razmenjenih udaraca, fudbaler Karifa je uspeo da uleti u taksi i pobegne.

Ipak, to nije bio kraj burne noći u Kardifu. Ubrzo pošto je dobio batine, na mesto događaja stigli su Belamijevi prijatelji koji su se sukobili sa grupom ljudi, za koje su mislili da su napali Belamija. Bilans te tuče je još dvoje povređenih mladića, od kojih je jedan sin policajca. I dalje se ne zna da li su u drugoj tuči učestvovali Belamijevi napadači.

Britanski tabloid San (The Sun) prenosi izjavu neimenovanog izvora bliskom klubu, koji je rekao da Belami nije bio pijan kada je tuča počela.

"Belami je dobio nekoliko udaraca i ima modrice na čelu. Kregovi prijatelji su stigli posle incidenta, a on ne zna šta se dalje dešavalo. Ne dovodi se u pitanje da li je Belami bio pijan, popio je samo nekoliko piva".

Policija za sada istražuje ceo slučaj, i apeluje na svedoke da se jave i daju izjavu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.