Bekuta NA LEKOVIMA! Mrka UDARIO devojku kolima!

Izvor: Svet, 09.Jun.2020, 13:20

Bekuta NA LEKOVIMA! Mrka UDARIO devojku kolima!

Milutin Mrkonjić prošle nedelje napravio je saobraćajnu nezgodu kada je svojim kolima udario u auto kojim je upravljala nepoznata devojka. Incident se dogodio na Vračaru, a na nagovor političara nisu zvali policiju i pravili zapisnik, već je on sve rešio novcem.
STOTKA ZA ŠTETU! “Mrka je izašao iz kola, dao devojci 100 evra i rekao Evo ti devojčice, dosta je za popravku. Izvini, deda ne vidi dobro. Devojka je doživela stres, nije znala šta je snašlo. Svakom se dešvaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pehovi u saobraćaju, ali ovog puta Mrka je bio apsolutni krivac, uništio joj je zadnji deo auta i za toj joj dao novac. Da su zvali policiju verovatno bi mnogo gore prošao”, priča izvor za SVET i pojašnjava:

“On ima već 78 godina i za njega važe posebna pravila. Vozačku mora da vadi na svake tri godine i da priloži zdravstvene nalaze radi odobrenja iste, on ne planira da prestane da vozi a Ana mu je već više puta predložila da nađu vozača, mada Mrka neće da čuje. Kada je Ani preko telefona ispričao šta se desilo umalo se žena nije šlogirala, popila je lekove za smirenje. Svesna je da je, ne daj bože, mogao da bude mnogo gori ishod. Mrka je to želeo da reši na licu mesta zato što je žurio, ali to baš i nije najpametnija odluka jer ta devojka može da ga tuži. Možda je shvatila ko je on pa želi da iskoristi situaciju, u tom slučaju i zatvorska kazna bi mogla da mu preti obzirom da nije zvao policiju i da je otišao sa mesta nesreće”, kaže za SVET dobro obavešten izvor.
KATARINA BOGAVAC / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET
The post Bekuta NA LEKOVIMA! Mrka UDARIO devojku kolima! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.