Beba preživela bliski susret sa vozom

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba preživela "bliski susret" sa vozom

Beba u kolicima, koja su se našla na pruzi, preživela je "bliski susret" sa vozom u Melburnu, a skoro identičan incident se gododio u istom australijskom gradu i pre pola godine.

Danas je dečak star samo 15 meseci zadobio samo par ogrebotina i masnica, iako je voz skoro udario u kolica u kojima je bio, a koja se se našla na pruzi u trenutku nepažnje njegove bake.

Baka je čuvala bebu u kolicima i držala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za ruku trogodišnjeg starijeg unuka na jednoj železničkoj stanici u Melburnu, koja služi za gradski prevoz.

Bezbednosne kamere su zabeležile kako je voz, koji je ulazio u stanicu, stao tik do kolica na užas očevidaca. Beba je pregledana u dečjoj bolnici, a baka je doživela šok, javile su agencije.

Gotovo identičan slučaj dogodio se takodje u Melburnu u oktobru prošle godine, kada je šestomesečna beba preživela pošto su se kolica u kojima je bila, u trenutku nepažnje mame, našla na pruzi kada je voz ulazio u stanicu.

Kako su tada zabeležile bezbednosne kamere, mama je dramatično uspela da zgrabi iz kolica bebicu, koja je zadobila samo modricu na glavi.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beba preživela "bliski susret" sa vozom

Izvor: Blic, 26.Maj.2010

Beba u kolicima, koja su se našla na pruzi, preživela je "bliski susret" sa vozom u Melburnu, a skoro identičan incident se gododio u istom australijskom gradu i pre pola godine. ..Danas je dečak star samo 15 meseci zadobio samo par ogrebotina i masnica, iako je voz skoro udario u kolica u kojima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.