Bastać: Incident je pokušaj Vesića da sakrije koliko je novca potrošio za rekonstrukciju Trga

Izvor: Danas, 31.Avg.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastać: Incident je pokušaj Vesića da sakrije koliko je novca potrošio za rekonstrukciju Trga

Današnji incident na Trgu republike pokušaj je Vesić Gorana da sakrije koliko je tačno novca potrošio za besmislenu rekonstrukciju Trga republike čiji krajnji domet je ukidanje dve saobraćajne trake, navodi se u saopštenju Marka Bastaća. Članak Bastać: Incident je pokušaj Vesića da sakrije koliko je novca potrošio za rekonstrukciju Trga se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bastać: Vesić poslao batinaše da sakrije trošenje novca na besmislice

Izvor: Beta, 31.Avg.2019

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać saopštio je da je današnji incident na Trgu republike pokušaj zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da sakrije koliko je tačno novca potrošio za besmislenu rekonstrukciju Trga republike čiji je krajnji domet ukidanje dve saobraćajne trake."Zato je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.