Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURA NA MAKSIMIRU: Pokazao svojim navijačima dva srednja prsta, pa ‘pocrveneo’ na klupi (VIDEO)

Dinamo Zagreb večeras je odigrao samo 1:1 protiv norveškog Moldea na svom terenu, a meč je obeležio incident iz 64. minuta meča.

Tada je Paulo Mačado zamenjem Markom Rogom, a prilikom izlaska sa terena stranac je dobio velike zvižduke hrvatske publike. To mu se nikako nije dopalo, na šta je Mačado reagovao pokazivanjem dva srednja prsta ka tribini sa navijačima.
Evo kako je to izgledalo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(youtube / Football Matches)
A evo i golova sa ovog meča, Dinamo je poveo golom Enrikesa u 18. minutu, ali je samo tri minuta kasnije izjednačio Kamara.

(youtube / Live Sport)
Ovde pročitajte ostale rezultate večerašnjih duela kvalifikacija za Ligu šampiona.
The post BURA NA MAKSIMIRU: Pokazao svojim navijačima dva srednja prsta, pa ‘pocrveneo’ na klupi (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Srednji prst za hrvatske navijače

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2015, 00:04

Incident koji je napravio Paulo Mačado obeležio je meč između Dinamo Zagreba i Moldea, koji je na kraju završen rezultatom 1:1. Domaći navijači, verovatno, nezadovoljni igrom Mačada su ga propisno izviždali na šta je fudbaler odgovorio na veoma ružan i bezobrazan način.. . . The post Srednji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.