BRUTALAN NAPAD U INĐIJI: Huligani pretukli mladića pred majkom DOK JE DRŽAO BEBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 13:58

BRUTALAN NAPAD U INĐIJI: Huligani pretukli mladića pred majkom DOK JE DRŽAO BEBU

U popodnevnim satima 11. marta, u Inđiji se dogodio šokantan incident u kojem je mladić pretučen pred svojom majkom i detetom.

Snimak incidenta prikazuje čoveka koji iznosi dete iz kuće i smešta ga u automobil, dok se pored njega nalazi žena za koju se pretpostavlja da je njegova majka. Kako on pokušava da uđe u automobil, grupa mladića se pojavljuje i počinje da ga nemilosrdno tuče palicama, dok njegova majka pokušava da ga zaštiti.

Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije jasno da li su napadači identifikovani ili uhapšeni, niti se zna motiv iza ovog brutalnog napada, prenosi portal 192_rs.

Uznemirujući snimak pogledajte klikom na ovaj LINK

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu i povodom incidenta koji se dogodio u ponedeljak oko podneva u Rakovici. Na parkingu, nekoliko mladića pretuklo je B.B. (17) motkom, nanoseći mu teške telesne povrede opasne po život.

Prema nezvaničnim informacijama, tinejdžer je sa još dvojicom prijatelja došao u sukob sa napadačima, nakon čega je jedan od njih izvukao drvenu motku i brutalno ga napao. Nakon ovog incidenta, B.B. je sa roditeljima odveden u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali teške povrede, uključujući i načinječenje mozga, zbog čega je zadržan na daljem lečenju.

Beogradska policija intenzivno traga za počiniocima ovog nasilnog čina. Inspektori su već obavili razgovor sa pretučenim B.B. u prisustvu njegovih roditelja, kao i sa svedocima sukoba. Takođe, nekoliko mladića koji su učestvovali u ovom incidentu trenutno se nalazi pod istragom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, posebno formiranog Odeljenja za maloletnike.

Srbija Danas/192.rs
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.