BOLESNI INCIDENT: Porodila se u toaletu na poslu, pa bebu BACILA U KANTU - njeni izgovori su STRAVIČNI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLESNI INCIDENT: Porodila se u toaletu na poslu, pa bebu BACILA U KANTU - njeni izgovori su STRAVIČNI (FOTO)

Mlada žena uhapšena je u Arizoni nakon što je u kanti za otpatke u toaletu "Amazonovog" skladišta u kojem radi otkriveno mrtvo novorođenče.

Samanta Vivijer (22) porodila se u toaletu skladišta kompanije "Amazon" u Feniksu. Beživotno telo novorođene devojčice u kanti je pronašao domar uveče 16. januara. On je rekao da je beba bila hladna i da nije reagovala.

Jedan od kolega Vivijerove rekao je da se ona prethodno požalila da joj se slošilo u toaletu i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mora kući po nove pantalone. Kad su je pozvali istražitelji, Vivijer je priznala da se tamo porodila.

Samantha Vivier, a 22-year-old Amazon employee, gave birth at the Arizona facility where she worked and then put the newborn in the trash, police say. She told detectives she panicked because she didn't know she was pregnant: https://t.co/yK6zPV3wdI pic.twitter.com/sX0uxIjcTt

— Heavy.com (@HeavySan) 24. јануар 2019.

Ona je policiji rekla da nije znala da je trudna i da se uspaničila kad je rodila dete na poslu. Vivijer je istakla da je sigurna da se beba rodila mrtva, a kako nije želela da otac deteta sazna, stavila ju je u kantu. Tužioci takođe misle da je beba rođena mrtva. Vivijer, međutim, nije potražila pomoć za bebu.

Samantha Vivier told police that she panicked after giving birth and concealed the baby in the trash to hide the birth from the father. https://t.co/fzZGcmSj5m

— KAMR Local 4 News (@KAMRLocal4News) 24. јануар 2019.

- Ovo je veoma tužan i tragičan incident. Mi obezbeđujemo stalno savetovalište kao podršku po potrebi, jer su bezbednost i dobrobit našeg tima i dalje naš glavni prioritet - naveo je "Amazon" u saopštenju.

Vivijerovoj preti optužnica zbog napuštanja novorođenčeta i nezakonitog odlaganja ljudskih ostataka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.